Srednja škola
Svetozar Krstić - Toza
Srednja škola
Svetozar Krstić - Toza
SPORTSKA TAKMIČENJA
Na medjuokružnom takmičenju u atletici u Pirotu Predrag Đorđević je osvojio prvo mesto u trci na 400 metara i plasirao se na republičko takmučenje koje će biti održano u Ćupriji.
Na opštinskom i okružnom takmičenju u atletici koje je održano u vojnoj kasarni "Vojvode Petra Bojovića" muška i ženska ekipa naše škole je učestvovala u trkama na 100m, 300m, 400m, 600m i 800m, kao i u skoku udalj, bacanje kugle, štafeta 4x100m. Učenici škole "Svetozar Krstić - Toza" osvojili su 6 zlatnih, 3 srebrne i 9 bronzanih medalja.
Na Opstinskom i na Okruznom takmicenju iz atletike naši učenici su zauzeli prvo mesto u ekipnom plasmanu.
Na državnom školskom prvenstvu u streljaštvu održanom 23.11.2022. u Smederevu u ekipnoj konkurenciji učenici naše škole osvojili su šesto mesto.
Školsko takmičenje u straljaštvu za učenike osnovnih i srednjih škola održano je u četvrtak i petak, 27. i 28. oktobra 2022. godine u Osnovnoj školi “Kosta Stamenković” u Leskovcu. Ekipni pobednici takmičenja su učenici i učenice škole SŠ „Svetozar Krstić Toza“ Vučje. Svi oni su se izborili za plasman na republičkom takmičenju u Smederevu koje se održava između 21. i 25. novembra ove godine.